Зустріч з головою Львівської РДА щодо вирішення наслідків обвалу моста.

Дата: 10.05.2021 11:21
Кількість переглядів: 511

Фото без описуВчора у с.Руда-Сілецька відбулась зустріч із головою Львівської РДА Христиною Замулою  та заступником начальника Служби автомобільних доріг області Русланом Станіщуком щодо надзвичайної ситуації, яка сталась внаслідок обвалу моста в с.Гайок на автошляху Н-17 Львів-Радехів-Луцьк.

В ході зустрічі було обговорено нагальні питання забезпечення життєдіяльності населених пунктів, які потерпають від надзвичайної ситуації, зокрема які стосуються:

- завершення облаштування пішохідної переправи для мешканців навколишніх сіл;

- облаштування поруч тимчасового мосту для забезпечення проїзду легкового транспорту  та початок  ремонту дороги Кам’янка-Бузька – Забужжя - Руда -Сілецька С140801, з метою використання її для проїзду у с.Руда -Сілецька на час будівництва мосту;

- перевезення пасажирів на міжміських автобусних маршрутах загального користування, які здіи?снюватимуться до безпечних меж аваріи?ноі? ділянки дороги H-17 «Львів – Радехів – Луцьк» з напрямку міста Львів до с. Гаи?ок,а з Радехівського напрямку до с. Руда Сілецька;

- звернення щодо встановлення відеокамер, світлофора в с.Гайок та вагових комлексів на автодорозі Н-17 Львів-Радехів-Луцьк.

У зв’язку із вищепереліченим, анонсована зустріч із мешканцями сіл Гайок та Руда-Сілецька, яка була запланована на 11 травня, скасовується.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано