Не бійтесь повідомляти про, тих хто потребує допомоги.

Дата: 20.04.2021 15:04
Кількість переглядів: 536

  Фото без описуДо КЗ «Центр надання соціальних послуг" Кам’янка-Бузької міської ради надходять звернення, в яких мешканці громади повідомляють про сім’ї та людей, які потребують соціальної підтримки. Усі повідомлення реєструються та опрацьовується фахівцями із соціальної роботи, при нагальній потребі  здійснюються екстрені виїзди з метою з’ясування причин потрапляння в складні життєві обставини. Такі виїзди проходять із залученням представників міської ради і ювенальної превенції.

   Минулого тижня отримано повідомленням від родича, що мати та її співмешканець залишили дитину 2.4 роки  на 79 річну бабусю і зникли з дому на дві доби. За даним повідомленням фахівці із соціальної роботи спільно з  інспектором ювенальної превенції  здійснили виїзд. Було з’ясовано,  що дані особи не вперше залишають дитину на тривалий час на пристарілу матір, з ними уже проводилася профілактична бесіда та усне попередження, але на жаль, на зауваження матір не реагувала. Отож, за цей вчинок на жінку  складено протокол  про адміністративну  відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків, а матеріали скеровано до суду. Сім’ю поставлено на облік та буде внесено до бази даних сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах Кам’янка-Бузької територіальної громади, з метою нагляду та контролю девіантної поведінки. Батькам запропоновано соціальний супровід та надання соціальних послуг для формування відповідального батьківства.

  Дуже важлива річ – небайдужість оточуючих. Краще це зробити, аніж втратити шанс врятувати дитину.  Якщо Ви стали свідком жорстокого поводження з дитиною, насилля, залишення дитини без нагляду то телефонуйте 102 або звертайтеся в КЗ «Центр надання соціальних послуг" Кам’янка-Бузької міської ради за адресою: м. Кам’янка-Бузька вул.І.Франка, 3.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано