Рішення сесії Кам'янка-Бузької міської ради щодо реорганізації ОКС ЛГП «Галсільліс».

Дата: 12.04.2021 19:56
Кількість переглядів: 615

Фото без описуСьогодні відбулось засідання позачергової дев’ятої  сесії  Кам’янка-Бузької міської ради VIII демократичного скликання.

Порядок денний складався з одного питання, в якому йшлося про те, що Кам’янка-Бузька міська рада надає згоду на безоплатне прийняття до комунальної власності Кам’янка-Бузької територіальної громади Кам’янка-Бузького ДЛГП «Галсільліс» та усіх земель лісового фонду, які перебувають у постійному користуванні даного підприємства.

Таке рішення було прийняте у відповідь на ініційовану Львівською обласною радою реорганізацію ОКС ЛГП «Галсільліс», внаслідок якої планується приєднання Кам’янка-Бузького дочірнього підприємства до Жовківського ДЛГП «Галсільліс».

Окрім того, Львівській обласній раді запропоновано в подальшому погоджувати з Кам’янка-Бузькою міською радою    реорганізацію юридичних осіб, засновником (власником) яких є Львівська обласна рада, але діяльність яких здійснюється на території громади і сплата  податків зараховується до місцевого бюджету Кам’янка-Бузької  міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано