Оголошення! 27 квітня 2021 року о 14.00 год. відбудеться засідання IХ сесії Кам’янка-Бузької міської ради VІІI демократичного скликання.

Дата: 13.04.2021 10:23
Кількість переглядів: 613

Оголошення

27 квітня 2021 року о 14.00 год. відбудеться  засідання X сесії Кам’янка-Бузької міської ради VІІI демократичного скликання у Народному домі.

На сесію запрошуються: депутати Кам’янка-Бузької міської ради  VІІI демократичного скликання.

На порядок денний сесії виносяться такі питання:

1. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с.Дальнич.

2. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с.Товмач.

3. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с.Спас.

4. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с.Деревляни.

5. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с.Стрептів.

6. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с.Ямне.

7. Про надання дозволу на зміну конфігурації земельної ділянки по вул. Саксаганського 6«а» в м.Кам’янка-Бузька.

8. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

9. Про включення в перелік земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які виставлятимуться на земельні торги для продажу права оренди, земельної ділянки для розміщення та експлуатації будівель і споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій.

10. Про затвердження детального плану території та надання дозволу на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для виробничих потреб по вул. Саксаганського 6«а» в м.Кам’янка-Бузька.

11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок на місцевості для ведення фермерського господарства ФГ «Нива».

12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельних ділянок на місцевості для ведення фермерського господарства гр. Гринисі А.Б.

13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок на місцевості для ведення фермерського господарства гр. Гринисі В.Б.

14.  Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки для обслуговування нежитлової будівлі, що пропонується під складські приміщення.

15. Про затвердження проєкту внесення змін в детальний план території в зв’язку з будівництвом нових виробничо-складських будівель по вул.Шевченка в м.Кам’янка-Бузька.

16. Про дозвіл на розробку детального плану території для індивідуального гаражного будівництва в м.Кам’янка-Бузька по вул. Героїв Небесної Сотні,  гараж №13.

17. Про дозвіл на розробку детального плану території для індивідуального гаражного будівництва в м.Кам’янка-Бузька по вул. Ліцейна.

18. Про дозвіл на розробку детального плану території для індивідуального гаражного будівництва в м.Кам’янка-Бузька по вул. І.Сирка.

19. Про дозвіл на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд в с.Спас вул.Польова.

20. Про дозвіл на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд по вул.Київська с.Тадані.

21. Про дозвіл на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд по вул.Підлісна с.Забужжя.

22. Про дозвіл на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд по вул.Є.Козака в с.Сапіжанка.

23. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

24. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

25. Про надання дозволу на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

26. Про дозвіл на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд по вул.Огородова в с.Забужжя.

27.  Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку та продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення.

28. Про надання дозволу на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу.

29. Про внесення змін в рішення сесії міської ради №31 від 28.01.2021.

30. Про внесення змін в рішення сесії міської ради №30 від 28.01.2021.

31. Про внесення змін в рішення сесії Дернівської сільської ради №732 від 22.10.2019.                                                                                                                                          

32. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва.

33. Про затвердження проєкту із землеустрою  щодо відведення земельної ділянки на місцевості для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

34. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу.

35. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд(присадибна ділянка).

36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на місцевості для обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

37. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення  якої  змінюється   в м. Кам’янка-Бузька по вул. Шевченка 9.

38. Про затвердження детального плану території та надання дозволу на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення  та обслуговування багатоквартирного житлового будинку та приналежних йому споруд по вул. Гаватовича 1в м.Кам’янка-Бузька.

39. Про затвердження проєкту із землеустрою шодо відведення  земельної ділянки в оренду для будівництва  та обслуговування  інших будівель громадської забудови  ПАТ «НАСК «ОРАНТА».

40. Про затвердження детального плану території та надання дозволу на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництваі обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  по вул.Грабовій в с.Зубів Міст.

41. Про затвердження детального плану території та надання дозволу на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  по вул. М. Солодкої  с.Зубів Міст.

42. Про припинення права користування земельною ділянкою.

43. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення садівництва.

44. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

45. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення( відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування гаражу.

46. Про надання дозволу на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення земельної  ділянки для ведення фермерського господарства.

47. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки для ведення фермерського господарства ФГ «Дубок».

48. Про надання дозволу на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

49. Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на місцевості для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

50. Про затвердження проєкту із  землеустрою щодо  відведення  земельної  ділянки для ведення особистого  селянського  господарства.

51. Про погодження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд в с.Гайок без згоди суміжного землекористувача.

52. Про висловлення позиції щодо можливості надання дозволу на розроблення проєкту відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

53. Про дозвіл на розробку детального плану території для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

54. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки для ведення фермерського господарства гр. Бурко А.Я.

55. Про надання дозволу на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення фермерського господарства гр.Юрковій Т.Б.

56. Про дозвіл на розробку детального плану території для будівництва індивідуальних зблокованих житлових будинків по вул. Героїв Небесної Сотні в м.Кам’янка-Бузька.

57. Про дозвіл на розробку детального плану території для будівництва індивідуальних зблокованих житлових будинків по вул. Джерельна в м.Кам’янка-Бузька.

58. Про дозвіл на розробку детального плану території для реконструкції нежитлових будівель та будівництва тваринницької ферми.

59. Про дозвіл на розробку детального плану території для реконструкції існуючої котельні та для будівництва тваринницької ферми.

60. Про дозвіл на розробку детального плану території для реконструкції теплиці та існуючого свинарника.

61. Про включення в перелік земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які виставлятимуться на земельні торги для продажу права оренди, земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів побутового обслуговування.

62. Про внесення змін в рішення сесії міської ради № 6 від 25.03.2021

63. Про затвердження Положення про постійні комісії Кам’янка –Бузької міської ради в новій редакції.

64. Про затвердження Регламенту Кам’янка – Бузької міської радив новій редакції.

65. Про затвердження розпоряджень міського голови та рішень виконавчого комітету.

66. Про внесення змін до рішення сесії міської ради №22 від 17.12.2020 р. «Про місцевий бюджет Кам'янка-Бузької міської ради на 2021 рік».

67. Про затвердження Програми розвитку інформаційного простору і покращення

забезпечення інформаційних потреб Кам'янка-Бузької  територіальної громади

друкованим засобом масової інформації ПП «Медіа-центр «Життя і слово» на 2021 рік.

68. Про затвердження «Програми розвитку  надання адміністративних послуг Кам’янка-Бузьким сектором Буського міжрайонного відділу ГУДМСУ у Львівській області на 2021 рік».

69. Про створення адміністративної комісії.

70. Про затвердження договорів.

71. Про внесення змін до рішення Кам’янка-Бузької міської ради від 17.12.2020 № 31 в частині загальної чисельності працівників.

72. Про внесення змін до рішення Кам’янка-Бузької міської ради від 24.05.2018 № 10.

73. Про встановлення надбавок до посадового окладу, преміювання та надання матеріальної допомоги Кам’янка-Бузькому міському голові у 2021році.

74. Про внесення змін в Положення про порядок надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства на території Кам’янка-Бузької міської ради.

75. Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано