Обережно! Аварійні люки!

Дата: 01.03.2021 16:32
Кількість переглядів: 564

Фото без описуПросимо мешканців міста Кам’янка-Бузька звернути увагу, на те, що по вул.Незалежності 61а (біля магазину «Косме-Віта»), вул. Степана Бандери (на повороті навпроти Чорного парку) та по вул. Гвардійській (навпроти зупинки громадського транспорту) в аварійному стані знаходяться люки, які не належать комунальному підприємству громади, а знаходяться у власності ПАТ «Укртелеком».

Кам’янка-Бузька міська рада неодноразово надсилала листи з вимогою встановлення люків на комунікаціях ПАТ «Укртелеком». На сьогодні по вул.Грушевській, 15 люк замінено, а по  вул.Гвардійській встановлено бетонну кришку.

В аварійному стані залишається люк по вул.Степана Бандери, навпроти парку, очевидно, що він був деформований внаслідок наїзду великогабаритного транспорту. З цього приводу надіслано звернення в ПАТ «Укртелеком» з вимогою його заміни.

Надіємось на швидке вирішення даної проблеми, проте просимо мешканців міста бути максимально уважними та обережними! У випадку виявлення пошкоджених люків, колекторів без кришок просимо негайно повідомляти за телефоном  03254 23583 або в приймальню міської ради 03254 24596.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано