В м.Кам'янка-Бузька відбулася прем'єра вистави за п'єсою Миколи Куліша "Отак загинув Гуска"!

Дата: 28.02.2021 19:30
Кількість переглядів: 803

Фото без описуЧудове театральне дійство сьогодні трапилося в нашому місті. Жителі та гості м.Кам’янка-Бузька мали нагоду бути присутніми на виставі, зрежисованій Євгеном Гуцулом, «Отак загинув Гуска» за п’єсою Миколи Куліша.

Однією з перших п'єс, де Микола Куліш розвінчав недалекість міщанства, сміховинність його ілюзій, була комедія "Отак загинув Гуска". Проблема колишнього чиновника Саватія Гуски - це його сім неодружених доньок. Як їх видати заміж? Часткове вирішення проблеми він вбачає в студентові з Києва, нежонатому парубкові П’єрі Кирпатенку. Але як одного парубка поділити на семеро доньок?.. А ще, як порозумітися з ненависними більшовиками?.. Хто підкаже?.. Хто допоможе?… І добрі порадники знайшлися…

Талант акторів аматорського Народного театру Народного дому м. Кам’янка-Бузька неможливо перебільшити. Актори передали характери своїх персонажів з надзвичайним запалом та викликали своєю грою бурю емоцій. Можемо запевнити, що кожен глядач отримав неймовірний заряд енергії та позитиву.

Зі словами захоплення та вдячності звернувся до акторів Заслужений діяч мистецтв України, помічник художнього керівника НАУД театру ім.Заньковецької, актор - Юрій Чеков, творчий шлях якого проходив через наше місто. Подяку від Кам‘янка-Бузької міської ради також вручила заступниця міського голови Світлана Замула.

Дякуємо творчому колективу аматорського Народного театру за популяризацію українського театрального мистецтва, високий професіоналізм та відродження традицій в Колисці українського театру. Віримо - це лише початок, тому успіху Вам, творчих злетів та вдячних глядачів!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано