При КЗ «Центр надання соціальних послуг Кам’янка-Бузької міської ради» створено відділення комплексної реабілітації осіб з інвалідністю.

Дата: 24.02.2021 17:06
Кількість переглядів: 534

Фото без описуВ зв’язку з ліквідацією Кам’янка-Бузького районного центру комплексної реабілітації осіб з інвалідністю, для подальшого забезпечення надання соціальних послуг денного догляду, соціальної адаптації, соціальної реабілітації та інших соціальних послуг, що передбачають усунення обмежень життєдіяльності, при Комунальному закладі «Центр надання соціальних послуг Кам’янка-Бузької міської ради» створено відділення комплексної реабілітації осіб з інвалідністю, яке знаходиться за адресою м. Кам’янка-Бузька, вул. Героїв Небесної Сотні,49 на території ДНЗ№5. На обслуговуванні в відділенні перебуває 16 діток з обмеженими можливостями (вік 4-15 років).

     Для покращення умов перебування діток  покращено освітлення зали для занять, відремонтовано розетки, замінено стільці.

    Щира подяка підприємцю Луківському Івану Івановичу за подарований новий килим , тепер діти спокійно можуть займатись з вихователями в зручній для себе обстановці.

     На жаль, до цього часу діти не мали власного дитячого майданчика, а територія садочку зовсім не облаштована для прогулянок дітей з інвалідністю, тому в цьому році планується облаштування такого майданчика. Дякуємо всім підприємцям, які погодились підтримати цю добру справу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано