Робоча зустріч щодо прийняття у власність КНП «Кам’янка-Бузька центральна районна лікарня».

Дата: 18.02.2021 21:30
Кількість переглядів: 349

Фото без описуВчора, за участі міського голови Олега Омеляна, заступників міського голови, депутата Львівської обласної ради Володимира Кирилича, депутатів міської ради, керівництва лікарні відбулась робоча зустріч щодо прийняття у власність КНП «Кам’янка-Бузька центральна районна лікарня».

За попередніми підрахунками на 2021 рік для належного утримання ЦРЛ додатково потрібно 17 млн. грн. На сьогодні держава оплачує лікарні пакет послуг на надання медичної допомоги пацієнтам з коронавірусною хворобою (COVID-19), що дозволяє оплачувати медикаменти, а також заробітну плату лікарям та медичним працівникам. Оплата комунальних послуг фінансується з бюджету громади.

До 01 квітня 2021 року центральній районній лікарні необхідно укласти з Національною службою здоров’я України договори по пакетах медичних послуг вторинної (спеціалізованої) медичної допомоги.

Ми будемо робити усе, від нас залежне, щоб вирішити проблему подальшого належного функціонування лікарні. Вже в березні має відбутись наступна робоча зустріч, де керівництво лікарні має надати детальний розрахунок витрат на поточний рік.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано