Оголошення! 25 лютого 2021 року о 14.00 год. відбудеться  засідання VІІ сесії Кам’янка-Бузької міської ради VІІI демократичного скликання.

Дата: 16.02.2021 15:39
Кількість переглядів: 602

Оголошення

25 лютого 2021 року о 14.00 год. відбудеться  засідання VІІ сесії Кам’янка-Бузької міської ради VІІI демократичного скликання.

На сесію запрошуються: депутати Кам’янка-Бузької міської ради  VІІI демократичного скликання.

На порядок денний сесії виносяться такі питання:

1. Про продаж права оренди земельної ділянки на земельних торгах (аукціоні) за межами с.Сапіжанка (кадастровий номер земельної ділянки –4622182600:06:000:0057).

2. Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки.

3. Про  надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки (кадастровий номер ділянки 4622110100:01:015:0122).

4. Про  надання дозволу на розроблення технічної  документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки (кадастровий номер ділянки 4622110100:18:000:0319).           

5. Про  надання дозволу на розроблення технічної  документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки (кадастровий номер ділянки 4622182600:06:000:0275).

6. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на місцевості для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови в м.Кам’янка-Бузька по вул.Героїв Небесної Сотні 36«б».

7. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою    щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на місцевості для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в с.Деревляни по вул. Шевченка 29.

8.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою    щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на місцевості для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови в м.Кам’янка-Бузька по вул.Промислова 13 «а».

 9. Про  надання дозволу на  викуп земельної ділянки.

10. Про надання дозволу на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення фермерського господарства.

11. Про укладання з ТОВ «Агро ЛВ Лімітед» договорів земельних ділянок сільськогосподарського призначення, договорів оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення, земельні частки (паї), що входять до складу спадщини власники яких померли за відсутності спадкоємців за заповітом і за законом, усунення їх від права на спадкування, неприйняття ними спадщини, а також відмови від її прийняття після спливу шести місяців з дня відкриття спадщини, на території Кам’янка-Бузької міської ради.

12.Про укладання з ФГ «ЛІМ» договорів оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення, земельні частки (паї), що входять до складу спадщини власники яких померли за відсутності спадкоємців за заповітом і за законом, усунення їх від права на спадкування, неприйняття ними спадщини, а також відмови від її прийняття після спливу шести місяців з дня відкриття спадщини, на території Кам’янка-Бузької міської ради.

13. Про надання дозволу на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

14. Про надання дозволу на передачу орендованої земельної ділянки в суборенду.

15. Про надання дозволу на внесення змін в детальний план території.

16. Про дозвіл на розробку детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки для розміщення об’єкту дорожнього сервісу в с. Руда-Сілецька, по вул. Радехівській 67.

17. Про внесення змін в рішення сесії міської ради № 43 від 22.10.2020.

18. Про внесення змін в рішення сесії міської ради № 16 від 22.12.2020.

19. Про внесення змін в рішення сесії міської ради № 12 від 22.12.2020.

20. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки для сінокосіння та випасання худоби.

21. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва.

 22. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства. 

23. Про надання дозволу на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

24. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

25. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється в с. Сапіжанка.

26.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення садівництва.

27. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу.  

28. Про затвердження детального плану території та надання дозволу на розробку проєкту із землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки для розміщення  та обслуговування  стоматологічного кабінету в м. Кам’янка-Бузька по вул. Шевченка, 41.

29.Про затвердження детального плану території та надання дозволу на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Івана Франка с. Батятичі.

30. Про затвердження детального плану території та надання дозволу на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Липниківська в с. Батятичі.

31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

32. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

33. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

 34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на місцевості для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.           

 35.Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється та передачі у власність по вул. Шевченка 37«б» в м. Кам’янка-Бузька.

36. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється по вул. Шевченка 37 «а» в м. Кам’янка-Бузька.

37. Про затвердження проєкту із землеустрою  щодо відведення земельної ділянки на місцевості для ведення товарного  сільськогосподарського виробництва.

38. Про дозвіл на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівельні споруд по вул. М.Шашкевича в с.Товмач.

39. Про дозвіл на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівельні споруд по вул. Вишнева  в с.Желдець.

40. Про дозвіл на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд по вул. Побережна  в с.Батятичі.

 41. Про надання дозволу на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу.

 42. Про дозвіл на розробку детального плану території для розміщення та

обслуговування  багатоквартирного житлового будинку та приналежних йому споруд у м. Кам’янка-Бузька  вул.Героїв небесної Сотні 14«а».

43. Про включення в перелік земельної ділянки для продажу права власності на аукціоні.

44. Про перейменування та затвердження статутів закладів загальної середньої освіти Кам’янка-Бузької міської ради в новій редакції.

45. Про ліквідацію Дернівської сільської виборчої комісії Кам’янка-Бузького району Львівської області.

46. Про ліквідацію Стрептівської сільської виборчої комісії Кам’янка-Бузького району Львівської області.

47. Про ліквідацію Кам’янка-Бузької міської виборчої комісії Кам’янка-Бузького району Львівської області.

48. Про виконання міського бюджету  за  2020 рік.

49. Про виконання бюджету  Дернівської сільської ради за  2020 рік.

50. Про виконання бюджету  Стрептівської сільської ради за  2020 рік.

51. Про внесення змін до рішення сесії міської ради№22 від 17.12.2020 р. «Про місцевий бюджет Кам'янка-Бузької міської ради на 2021 рік».

52. Про затвердження звітів про виконання місцевих Програм у 2020 році.

53.Про затвердження передавальних актів щодо передачі майна сільських рад, які припиняються  шляхом приєднання до Кам’янка-Бузької міської ради.

54.Про передачу майна та матеріальних запасів.

55.Про надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад

56.Про повторний розгляд заяв громадян щодо затвердження проєкту із землеустрою

щодо відведення земельної ділянки для  ведення особистого селянського господарства

57.Про повторний розгляд заяв громадян про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для ведення індивідуального садівництва

58.Різне.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано