Урочистості з нагоди 32-ї річниці виводу радянських військ з Афганістану.

Дата: 14.02.2021 18:19
Кількість переглядів: 362

Фото без описуСьогодні відбулися урочистості напередодні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 32-ї річниці виводу радянських військ з Афганістану.

15 лютого 1989 року закінчилася одна з трагічних воєн другої половини ХХ століття – війна в Афганістані, яка тривала з 25 грудня 1979 до 15 лютого 1989 року. За найскромнішими оцінками цей військовий конфлікт забрав життя 600 тисяч людей.

Зі словами вдячності до ветеранів війни звернувся Кам’янка-Бузький міський голова Олег Омелян та голова Кам’янка-Бузької РДА Христина Замула, після чого вручили подяки воїнам.

Також з вітальним словом до побратимів звернулися голова та заступник Кам’янка-Бузької районної спілки УСВА Дмитро Душкевич та Андрій Чистяков.

Вітальні грамоти вручив заступник командира військової частини А4623 - Володимир Рудик.

Після урочистої частини присутні вшанували пам’ять полеглих у війні панахидою. Поминальну службу провели отець Володимир Котоус та Василь Мороз.

Ми низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю полеглих та вшановуємо тих, кому довелося воювати в чужих країнах «не в своїй війні».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано