Обережно! На дорогах надзвичайна ситуація!

Дата: 13.02.2021 14:30
Кількість переглядів: 323

Фото без описуНа сьогодні ситуація на дорогах громади залишається складною. У зв’язку з сильним вітром та перемітанням доріг, автосполучення між багатьма селами громади та містом заблоковане, а дороги місцевого значення непроїзні. Трапляються випадку коли автомобілістів доводиться рятувати з снігового полону.

Те що можна було розчистити легкою технікою, вдавалось прибрати власними силами, проте на дорогах де утворились високі замети вона не справляється і може допомогти тільки важка снігоприбиральна техніка.

Райавтодор з 3-ох одиниць наявної техніки використовує лише одну, оскільки дві знову в ремонті. Дороги загального користування місцевого значення нашої громади, які вони зобов’язані обслуговувати, не розчищаються вже кілька днів.

Закликаємо автомобілістів, зайвий раз без нагальної потреби не їхати в дорогу. Намагаємось вирішити ситуацію, проте погодні умови аж ніяк цьому не сприяють. Спершу розчищаємо найпроблемніші ділянки де трапляються аварійні ситуації, центральні вулиці. Просимо віднестись з розумінням. Якщо маєте техніку, долучайтесь до прибирання снігу хоча б на вулицях де проживаєте.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано