Відбулося засідання VI сесії Кам’янка-Бузької міської ради VІІІ демократичного скликання.

Дата: 29.01.2021 15:59
Кількість переглядів: 432

Фото без опису28 січня 2021 року відбулося чергове пленарне засідання шостої сесії VIII демократичного скликання Кам’янка-Бузької міської ради.

На порядок денний сесії виносилося 58 питань.

Перед початком засідання до депутатського корпусу звернувся заступник начальника Львівського районного управління поліції Роман Лютий, який ознайомив присутніх з реорганізацією органів поліції в нашій громаді та новоствореному районі і закликав керівництво та мешканців громади до співпраці.

Депутати від політичних сил ПП «Європейська солідарність» та ВО «Батьківщина» утворили ще дві депутатські фракції.

За пропозицією фракції ПП «Європейська солідарність», до Президента України та Уряду буде надіслано звернення про врегулювання питання пільг та субсидій для малозабезпечених груп населення. В найближчий час дане звернення буде направлене адресатам.

Також за пропозицією постійної депутатської комісії з питань планування бюджету та фінансів, інвестиційної і регуляторної політики, розвитку підприємництва, соціально-економічного розвитку територіальної громади, ухвалено звернення до голів Львівської обласної ради, Львівської облдержадміністрації та Львівської районної ради щодо потреб Кам'янка-Бузької центральної районної лікарні, необхідних для її утримання і належного функціонування.

Детальну інформацію, щодо переліку усіх питань порядку денного, рішень сесії та поіменного голосування, можна переглянути на сайті міської ради за посиланням: https://kbmr.gov.ua/docs/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано