Оголошення щодо добору кандидатур від громадських організацій у сфері культури для включення до складу конкурсної комісії з конкурсного добору на вакантну посаду директора комунального закладу «Кам’янка-Бузький народний дім»

Дата: 30.12.2020 12:13
Кількість переглядів: 583

  Фото без описуВідповідно до Закону України «Про культуру» та рішення Кам’янка-Бузької міської ради від 26 листопада 2020 № 9 «Кам’янка-Бузький народний дім» розпорядженням Кам’янка-Бузького міського голови від 18 грудня 2020 року №202 оголошено конкурс на заміщення вакантної  посади  директора комунального закладу «Кам’янка-Бузький народний дім».

 Керуючись частинами третьою і шостою статті 21-3 Закону України «Про культуру» розпочинається прийом пропозицій від громадських організацій у сфері культури відповідного функціонального спрямування щодо кандидатур для включення до складу конкурсної комісії з конкурсного добору на посаду директора комунального закладу «Кам’янка-Бузький народний дім».

Членами конкурсної комісії можуть бути:

  • незалежні фахівці у сфері культури, публічного або бізнес-адміністрування;
  • члени професійних, творчих спілок, об’єднань, асоціацій, організацій у сфері культури, зареєстрованих відповідно до закону;
  • члени міжнародних об’єднань, асоціацій, організацій у сферах культури.  

Членом конкурсної комісії не може бути особа, яка:

  • за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена;
  • має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або  не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення;
  • є близькою особою або членом сім’ї учасника конкурсу чи органу управління;
  • є членом трудового колективу закладу культури, на посаду керівника якого проводиться конкурс.

Відбір кандидатур для включення до складу конкурсної комісії від громадських організацій здійснюється шляхом жеребкування.

Для участі у жеребкуванні громадська організація подає  до 18 січня 2021 року виконавчому комітету Кам’янка-Бузької міської ради такі документи:

  • лист у довільній формі, підписаний керівником громадської організації, із зазначенням трьох кандидатур, які рекомендуються для включення до складу конкурсної комісії.
  • до листа додаються заява та анкета, за формами, що додаються.

Зазначені документи надсилаються на поштову адресу Кам’янка-Бузької міської ради: 80400, м. Кам’янка-Бузька, вул. Шевченка, 2,

 e-mail:ms.kbmr@ukr.net

Відповідальна особа – Беднарська-Ханас Антоніна Михайлівна,

контактний телефон: +380675871359.

            19 січня 2021 року подані пропозиції розглядаються відповідальною особою на предмет дотримання вимог та правильності заповнених документів

Жеребкування буде проведено 20 січня 2021 року  за адресою: м. Кам’янка-Бузька, вул. Шевченка, 2

 

Форма заяви та анкети


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано