Тематичні семінари для персоналу ЦНАП, представників СНАП та громадськості

Дата: 23.11.2020 15:04
Кількість переглядів: 593

  Фото без опису  У жовтні-листопаді 2020 року в рамках Програми «U-LEAD з Європою», для персоналу  Центру надання адміністративних послуг, старост, які надаватимуть адміністративні послуги на відділених робочих місцях у старостатах, представників суб’єктів надання адміністративних послуг, КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)», громадськості, а також працівників Кам’янка-Бузької міської ради, проводились навчання.

   Основні питання, що обговорювались – це «Роль органів місцевого самоврядування в обслуговуванні громади, реалізація власних та делегованих повноважень  у сфері надання адміністративних послуг», «Адміністративні послуги: типові проблеми, належна організація надання», «Порядок надання адміністративних послуг, насамперед базових, і параметри якості послуг», «Гендерна рівність», «Інформування і залучення громадськості», «Ділова етика». Навчання проводили висококваліфіковані тренери Програми «U-LEAD з Європою»: Марина Замфір – регіональний координатор, Ірина Крайнік – практикуючий адміністратор, Любов Савчин.

   А також,  4 та 5 листопада адміністратори та старости старостинських округів відвідали ЦНАП м. Львова, де проходив спільний тренінг для Кам’янка-Бузької та Шабівської громад на тему: «Знання та навички щодо окремих груп адміністративних послуг», який проводили тренери – лідери напрямків Мар’яна Дюганчук та Марта Федорчак.

     Контент семінарів надзвичайно цікавий та корисний, адже експерти не лише подали теоретичну інформацію, але й радо ділилися власним досвідом кількарічної роботи в ЦНАП.

     Такі семінари з ряду запланованих Програмою заходів, спрямовані на покращення якості надання адміністративних послуг та організації роботи ЦНАП.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано