Вітання з Днем Збройних Сил України!

Дата: 06.12.2020 12:32
Кількість переглядів: 527

Фото без описуНемає більш благородної місії, ніж захист свого народу, рідної землі. Сьогодні служба в лавах Української армії не просто професія, це – найвища честь, покликання.

Шановні військовослужбовці збройних сил України! Прийміть найщиріші вітання з  Вашим професійним святом!

Вже шостий рік День Збройних Сил України ми зустрічаємо в особливих умовах, а тисячі офіцерів і солдатів, серед яких і наші земляки, героїчно захищають свою Батьківщину зі зброєю в руках на Сході країни. На жаль і серед жителів нашої громади є ті, хто загинув у боротьбі з ворогом – пам’ять про них назавжди залишиться в наших серцях.

Саме у цей складний час для нашої країни ми усвідомили, що сильна держава починається із сильної армії. Разом з Вами за цей короткий період ми змогли збудувати нову Українську армію. Національну. Патріотичну. Відважну. Віримо, що українські Збройні Сили є і будуть справжньою національною гордістю та завжди стоятимуть на захисті суверенітету та територіальної цілісності нашої держави.

Бажаємо усім із честю пройти складні випробування, що випали на долю, повернутися до рідних домівок живими і здоровими! Дякуємо за патріотизм і ветеранам армійської служби, родинам військових! Здоров’я і благополуччя Вам! Миру і злагоди! Будьмо певні, що Україна переможе! 

Слава Україні! Слава її захисникам!

З повагою, Кам'янка-Бузький міський голова Олег Омелян та колектив міської ради!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано