Сьогодні в нашому невеличкому містечку відбулось урочисте відкриття сучасного скейт-парку!

Дата: 05.12.2020 15:24
Кількість переглядів: 542

Фото без описуЯк і анонсували раніше, сьогодні в нашому невеличкому містечку відбулось урочисте відкриття сучасного скейт-парку! Для нашої громади, це однозначно велика подія, бо це перший майданчик для екстремальних видів спорту в місті Кам’янка-Бузька.

Реалізація такої ініціативи стала можливою завдяки обласному конкурсу проєктів міжмуніципального співробітництва територіальних громад Львівської області. Спільними зусиллями, разом з Жовтанецькою, Добротвірською, Стрептівською, Дернівською  громадами, спонсорською допомогою ТОВ «Райтекс», ПП «Скіфи», нам вдалося реалізувати проєкт по будівництву скейт-парку в м. Кам’янка-Бузька.

В ході заходу представники духовенства освятили спортивний об’єкт, міський голова Олег Омелян виступив з вітальним словом до мешканців громади та разом зі своїм заступником Олегом Квасніцьким вручив подяки усім причетним до реалізації проєкту будівництва скейт-парку, юні таланти нашої громади та запрошені гості показали сучасні танцювальні номери, проте справжні поціновувачі екстриму з нетерпінням чекали виступу запрошених спортсменів, які продемонстрували неймовірні трюки на BMX-велосипедах. 

Оскільки наше містечко є адміністративним центром громади та колишнім районним центром, молодь та дорослі жителі сусідніх громад приїжджають сюди на закупи, по справах, пов’язаних із документами, а також і за соціально-культурними послугами. Саме на догоду активній молоді, було  підготовано проєкт на створення громадського простору з майданчиком для катання на ВМХ-велосипедах, скейтах, роликах та самокатах.

До того діти катались на скейтах, роликах та велосипедах у непристосованих місцях, де наражали на небезпеку себе, перехожих та часто псували елементи інфраструктури міста. Екстремали обирали досить небезпечні місця саме через відсутність спеціально облаштованої території.

Варто зазначити, що акробатичні елементи потребують відповідної спортивної підготовки, а на майданчиках для екстремальних видів спорту, як скейт-парк, існують окрім офіційних правил та застережень, негласні правила та відповідна культура поведінки.

Тому ще раз нагадуємо та звертаємось до усіх мешканців міста: ПРАВИЛА ПОВЕДІНКИ НА МАЙДАНЧИКУ СКЕЙТ-ПАРКУ НАПИСАНІ ДЛЯ ВСІХ І Є ОБОВ’ЯЗКОВИМИ ДО ВИКОНАННЯ!!!  Найбільше хочемо звернути увагу батькам малолітніх дітей, якщо ви бачите, що діти старшої вікової категорії катаються на майданчику, не дозволяйте малим дітям там бавитись, оскільки це може призвести до серйозних травм. В правилах прописані вікові обмеження, а якщо ваша малолітня дитина хоче поїздити на фігурах скейт-парку, то лише за умови, що там відсутні старші діти і ви за нею наглядаєте!!!

Якщо усі будуть дотримуватися правил та культури поведінки то скейт-парк стане новою локацію для підтримки активного і здорового способу життя, відпочинку, розваг, тренувань та розвитку екстримальних видів спорту.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано