Головне управління ДМС у Львівській області повідомляє статистику оформлення біометричних документів Міграційної служби Львівщини за листопад 2020 року.

Дата: 04.12.2020 15:54
Кількість переглядів: 624

Фото без описуВ порівнянні з жовтнем 2020, у зв’язку із обмежувальними заходами, пов’язаними із карантином, у листопаді спостерігається зниження попиту оформлення паспортів громадянина України для виїзду за кордон у Львівській області.

Відтак, у листопаді Міграційною службою Львівщини оформлено 4 тисяч 285 документів.

А от національні паспорти оформляють жвавіше. У місяці, що минув, їх оформлено більше, ніж 7,5 тисяч.

Нагадуємо, що для оформлення біометричного документу, у період карантинних заходів можна звернутися у будь-який підрозділ Міграційної служби, попередньо зареєструвавшись у електронній черзі за допомогою онлайн-сервісу. https://dmsu.gov.ua/services/online.html

Сервіс побудовано таким чином, що приблизно третина відвідувачів записується через онлайн-сервіс офіційного веб-сайту ДМС України, третина через термінал у підрозділі та ще третина – через поточну чергу «сьогодні на сьогодні».

У разі відсутності місць в онлайн-сервісі на сайті не означає, що відсутні місця взагалі. Навіть якщо перші два варіанти зайняті, кожна особа може протягом дня записатися у поточну чергу. У такому випадку доведеться почекати безпосередньо у підрозділі.

Адреси територіальних підрозділів нашої служби тут. https://dmsu.gov.ua/lviv/pidrozdily.html 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано