Відділ ОКТМС Кам'янка-Бузької міської ради інформує!

Дата: 01.12.2020 17:06
Кількість переглядів: 683

Фото без описуКам’янка-Бузька міська рада, відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Кам’янка-Бузької міської ради розпочав прийом документів на призначення стипендій та премій для провідних спортсменів Кам’янка-Бузької територіальної громади.

Відбір кандидатів на отримання стипендій, одноразових грошових премій за видами спорту, одноразових грошових премій за досягнення спортсменами спортивного звання спортсменам територіальної громади здійснюється за клопотанням закладу фізичної культури і спорту або громадської організації фізкультурно-спортивної спрямованості (на ім’я голови Кам’янка-Бузької міської ради).

До клопотання додаються:

- копія протоколів офіційних змагань або витяг з протоколу;

- копія паспорта громадянина України (або свідоцтва про народження – для осіб, віком до 16 років);

- копія посвідчення спортивного звання з обох сторін;

- копія довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (крім фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку у паспорті, або до паспорта яких внесені дані про реєстраційний номер облікової картки платника податків).

Клопотання та зазначені документи просимо надати до 08.12.2020 року в Кам’янка-Бузьку міську раду або у відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Кам’янка-Бузької міської ради.

Нагадуємо: стипендії, одноразові грошові премії спортсменам за кожним видом спорту, одноразові грошові премії спортсменам за присвоєння їм спортивного звання призначаються спортсменам, які народились або проживання яких зареєстроване у населених пунктах Кам’янка-Бузької територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано