Кам’янка-Бузька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області інформує!

Дата: 25.11.2020 11:25
Кількість переглядів: 373

Державною податковою службою України спільно з Київською школою економіки (KSE) 20 листопада проведено публічний захід на тему: «Take it easy. Зручнобук: посібник про державну службу».

Захід відбувся у форматі онлайн на платформі «Zoom». У ньому взяли участь працівники підрозділів кадрового забезпечення та розвитку персоналу органів ДПС, експерти EU4PFM з питань HR, представники Мінфіну та НАДС, студенти Київської школи економіки (KSE) та студенти вищих навчальних закладів.

У своєму виступі директор Департаменту кадрового забезпечення та розвитку персоналу ДПС Лариса Ящук розповіла про основні виклики та досягнення ДПС у сфері HR за останні півроку, а також плани на майбутнє.

Зокрема, у Державній податковій службі України затверджено HR-стратегію та План заходів щодо її реалізації. Крім того, ДПС розроблено проєкт наказу Мінфіну «Про затвердження Порядку проведення стажування громадян з числа молоді, які не перебувають на посадах державної служби, в апараті Державної податкової служби України», який направлено на реєстрацію до Міністерства юстиції України, а також розроблено проєкт програми адаптації новоприйнятих працівників та кроки щодо її реалізації.

Під час заходу експерти EU4PFM представили Зручнобук. Це зручний посібник, який зможе надати відповіді на більшість питань нового працівника та буде для нього корисним та зручним навігатором у ДПС. Зручнобук розроблено Київською школою економіки, за підтримки Уряду Німеччини та GIZ Ukraine та у співпраці  з EU4PFM та Державною податковою службою України для покращення періоду адаптації нових працівників, які вперше у державному секторі.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»

За матеріалами пресслужби Державної податковї служби України.

 

Детальніше за посиланням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано