До уваги мешканців громади!

Дата: 18.11.2020 16:31
Кількість переглядів: 550

Фото без опису      18 листопада 2020 року в приміщенні Кам’янка-Бузької державної адміністрації  відбулася робоча зустріч керівників райдержадміністрації, держпродспоживслужби, відділу поліції, міського голови та директора ПП»ТОР» з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якій було обговорено роботу продовольчого та промислового  ринків у місті Кам’янка-Бузька в ярмаркові дні.

Згідно Постанови КМУ № 1100 від 11 листопада цього року внесено зміни до Постанови КМУ від 22.07.2020 №641.Протиепідемічні обмеження, які стосувалися помаранчевої зони карантину, тепер будуть діяти для всіх регіонів країни.

За результатами зустрічі торгівля промисловими товарами та продуктами харчування буде відбуватися на територіях відповідних ринків. Вулична торгівля  по вул.Тютюнника проводитись  не буде. Просимо ФОП бронювати  торгові місця на промисловому ринку  ПП«ТОР».

      Враховуючи ситуацію, яка склалася з загрозою поширення коронавірусної інфекції просимо всіх серйозно віднестись до заходів по запобіганню поширення інфекції.

     Дякуємо за розуміння! Будьмо здорові!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано