Чому два майбутніх старостинських округи нашої громади залишились без шкільного автобуса.

Дата: 19.10.2020 16:56
Кількість переглядів: 455

Фото без описуВ п’ятницю відбулась 36 сесія Кам’янка-Бузької районної ради, на якій розглядалось багато питань. Одне з них безпосередньо стосувалося Кам’янка-Бузької громади - це передача шкільних автобусів з Сектору освіти Кам’янка-Бузької РДА до територіальних громад.

За пропозицією профільної депутатської комісії районної ради передбачалося передати Кам’янка-Бузькій ОТГ 1 автобус-школярик, який здійснюватиме довіз школярів в зоні відповідальності Стрептівської сільської ради.

З такою ж пропозицією виступила депутат районної ради Уляна Задорожна, яка аргументувала необхідність передачі даного транспортного засобу нашій громаді. Однак, заступником голови районної ради Наталією Мудрик та іншими депутатами, зокрема Василем Ковталом, внесено пропозицію передати цей автобус Добротвірській ОТГ, а нашій громаді передати вантажний автомобіль ГАЗ та ГАЗЕЛЬ 1993 року випуску. В результаті таке рішення і було підтримане депутатським корпусом районної ради. Аргументи представника міської ради, щодо неприйнятності такого рішення до уваги не взяли.

Дуже прикро констатувати той факт, що серед великої кількості депутатів, які є мешканцями Кам'янка-Бузької громади та на чергових виборах висунули свої кандидатури на депутатів до Кам’янка-Бузької міської ради, підтримали таке рішення. Лише двоє депутатів, Андрій Антонюк та Володимир Скіпчак не підтримали такого розподілу.

Постає логічне запитання, чим довозити школярів на територію Стрептівської та Дернівської сільських рад?

Виходячи з вищенаведеного, звертаємось до голови Кам’янка-Бузької районної ради Тараса Келеберди та голови Кам’янка-Бузької РДА Христини Замули, з проханням не підписувати та не виконувати таке рішення.

Зі своєї сторони, Кам’янка-Бузька міська рада рішуче налаштована, вжити усіх необхідних законних методів для повернення шкільного автобуса в громаду, для забезпечення належного навчального процесу.

Також просимо висловити свою позицію з цього питання Стрептівську та Дернівську сільські ради!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано