З Днем захисника України!

Дата: 13.10.2020 23:19
Кількість переглядів: 388

Фото без опису14 жовтня ми відзначаємо День захисника України.  І хоч на державному рівні це свято було започатковане лише в 2014 році, проте цей день має дуже давню історію в нашій державі.

В різні часи знаходилися мужні люди, які зі зброєю в руках боронили незалежність своєї землі, бо як писав Шевченко «В своїй хаті – своя правда, і сила, і воля».

Історично склалося так, що саме на Покрови, 14 жовтня, традиційно вшановували українське військо: це і День українського козацтва, і День створення Української повстанської армії, а сьогодні ще й День захисника України.  

Мужність, героїзм, самовідданість воїнів, які у всі часи захищали нашу державу – неоціненні.

Це свято символізує любов і шану людей до захисників  рідної землі, до тих, хто сьогодні стоїть на варті незалежності нашої країни. І не дарма цей день був обраний для вшанування усіх захисників України, адже 14 жовтня – свято Покрови Пресвятої Богородиці. Ще з часів козацтва вважалось, що молитва до Богородиці рятувала від будь-якого ворога.

Низький уклін і щира вдячність Вам за те, що захищаєте суверенітет і непорушність кордонів нашої держави! Зичимо здоров'я, добробуту і довголіття ветеранам війни та учасникам сьогоднішніх військових дій на сході України! Нехай Матір Божа завжди оберігає Вас своїм покровом!

Вічна слава подвигу полеглих  героїв, які віддали своє життя за Україну! Сила нескорених завжди з нами!

З повагою, Кам'янка-Бузький міський голова Олег Омелян та колектив міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано