Всесвітній день прибирання розпочато вдало!

Дата: 19.09.2020 11:56
Кількість переглядів: 792

Фото без описуЦього тижня ми анонсували, що сьогодні, 19 вересня, по всій Україні та в 180 країнах світу буде проводитись акція «Всесвітній день прибирання» – World Cleanup Day».

Проблема зі сміттям в навколишньому середовищі набрала глобальних масштабів. Сучасна культура споживацтва призводить до того, що людство продукує таку кількість сміття, яку практично неможливо утилізувати.

Основним меседжем цієї акції є те, що варто зменшувати забруднення та не утворювати відходи, які сотні років будуть засмічувати Землю, а також допомогти людям помітити проблеми з відходами в їх найближчому оточенні та почати вживати заходи щодо їх усунення вже зараз.

Працівники Кам’янка-Бузької міської ради не залишились осторонь та також долучились до міжнародної акції World Cleanup Day! Близько сорока 60-ти літрових заповнених під зав'язку пакетів сміття зібрали на одній невеличкій ділянці в нашій громаді за межами міста.

Як виявилось, багато людей дуже безвідповідально поводяться з відходами які продукують. Стихійні сміттєзвалища на територіях, що знаходяться подалі від людських очей є досить поширеним явищем.

Закликаємо бути відповідальними, та думати про те, що ми залишимо після себе нащадкам. А також не забувати, що в нас немає планети «Б».

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано