Оголошення! 24 вересня 2020 року о 14.00 год. відбудеться засідання XXХІIІ сесії Кам’янка-Бузької міської ради VII демократичного скликання.

Дата: 15.09.2020 14:06
Кількість переглядів: 830

Фото без опису24 вересня 2020 року о 14.00 год. відбудеться  засідання XXXІІІ сесії Кам’янка-Бузької міської ради  VІІ демократичного скликання.

На сесію запрошуються: депутати всіх рівнів, керівники підприємств, установ, організацій, громадяни.

На порядок денний сесії виносяться такі питання:

  1. Про виконання міського бюджету  за 1 півріччя 2020 року.
  2. Про внесення змін до рішення сесії міської ради №25 від 17.12.2019 р. «Про місцевий бюджет Кам'янка-Бузької міської ради на 2020 рік».
  3. Про внесення змін в рішення Кам’янка-Бузької  міської ради від 27.02.2020 року №6 "Про затвердження  Програми забезпечення безпеки та захисту населення  і території від   надзвичайних  ситуацій техногенного та природного характеру Кам’янка-Бузької  міської ради на 2020 рік".
  4. Про дозвіл на розробку детального плану території щодо поділу земельної ділянки для розміщення об’єкту торгівлі в м. Кам’янка-Бузька по вул. Івана Франка,16а.
  5. Про дозвіл на розробку детального плану території для розміщення та обслуговування  багатоквартирного житлового будинку та приналежних йому споруд у м. Камянка-Бузька  вул. Шкільна,14  ОСББ-«Шкільна-14».
  6. Про дозвіл на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)в с. Батятичі  по  вул. Липниківській.
  7. Про дозвіл на розробку детального плану території для індивідуального гаражного будівництва в м. Кам’янка-Бузька по вул. Гвардійська.
  8. Про дозвіл на розробку детального плану території для обслуговування нежитлового приміщення в м.Кам’янка-Бузька  вул. Генерала Чупринки.
  9. Про дозвіл на розробку детального плану території для індивідуального гаражного будівництва в м. Кам’янка-Бузька по вул. Гвардійська.
  10. Про дозвіл на розробку детального плану території для індивідуального гаражного будівництва в м. Кам’янка-Бузька по вул. Гвардійська.
  11. Про дозвіл на розробку детального плану території для індивідуального гаражного будівництва в м. Кам’янка-Бузька по вул. Гвардійська.
  12. Про дозвіл на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд(присадибна ділянка) в с.Зубів Міст по вул. Грабовій.
  13. Про надання дозволу на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу  .
  14. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства
  15. Про надання дозволу на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  16. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення садівництва .
  17. Про  надання дозволу на розроблення технічної  документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки (кадастровий номер земельної ділянки 4622183500:11:000:0194).
  18. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою    щодо встановлення( відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення  садівництва.
  19. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою    щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для  обслуговування торгової точки у с.Батятичі вул.І.Франка,120 «а».
  20. Про  надання дозволу викуп земельної ділянки.
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на місцевості для обслуговування  житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  22. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва.
  23. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.
  24. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу.
  25. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  26. Про затвердження детального плану території та надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для  влаштування готелю по вул. Шевченка,9  в м.Кам’янка-Бузька Кам’янка-Бузького району Львівської обл.
  27. Про затвердження детального плану території та надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для  будівництва і обслуговування житлового будинку , господарських будівель і споруд  по вул. Шевченка,37 «д» в м.Кам’янка-Бузька.
  28. Про затвердження детального плану території та надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для  розміщення та обслуговування  нежитлового приміщення(споруда, піднавіс для сіна) по вул. Героїв Євромайдану, 80 «а» в с.Забужжя.
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлен-ня) меж земельної ділянки  на місцевості для ведення (селянського) фермерського господарства.
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (віднов-лення)  меж земельної ділянки на місцевості для ведення товарного сільськогосподар-ського виробництва.
  31. Про надання дозволу на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення оренду земель-ної ділянки для будівництва індивідуального гаражу.
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель  «Центр первинної медико-санітарної допомоги»  Кам’янка-Бузької міської ради, Амбулато-рії загальної практики сімейної медицини в с.Батятичі по вул.І. Франка  116а.
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель  «Центр первинної медико-санітарної допомоги»  Кам’янка-Бузької міської ради, Амбулаторії загальної практики сімейної медицини в с.Сокіл по вул.Підгірна 3.
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель  «Центр первинної медико-санітарної допомоги»  Кам’янка-Бузької міської ради, фельдшерсько-акушерського пункту в с.Тадані по вул. Галицька 2а.
  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель «Центр первинної медико-санітарної допомоги»  Кам’янка-Бузької міської ради, Амбулаторії загальної практики сімейної медицини в м. Кам’янка-Бузька по вул. Шевченка 6.
  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель «Центр первинної медико-санітарної допомоги»  Кам’янка-Бузької міської ради, Амбулаторії загальної практики сімейної медицини в м. Кам’янка-Бузька по вул. Шевченка 33.
  37. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с.Верени.
  38. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с.Високофедорівка.
  39. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с.Воля-Жовтанецька.
  40. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с. Гайок.
  41. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с. Грушка.
  42. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с. Желдець.
  43. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с. Забужжя.
  44. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с. Зубів Міст.
  45. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с. Красічин.
  46. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с. Мазярка.
  47. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с. Обидів.
  48. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с. Прибужани.
  49. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с. Рожанка .
  50. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с. Руда.
  51. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с. Руда-Сілецька .
  52. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с. Сокіл.
  53. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с. с.Ягідня.
  54. Про погодження проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність для індивідуального садівництва  в м. Кам’янка-Бузька по вул. Шевченка без згоди суміжного землекористувача.
  55. Про погодження технічної документації  щодо відведення земельної ділянки у власність для ОЖБ та ОСГ в с. Тадані по вул. Р. Кульби, 4 без згоди суміжного землекористувача.
  56. Про висловлення позиції щодо можливості надання дозволу на розроблення проєкту відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.
  57. Про надання згоди на здіснення контролю за використанням та охороною водної фауни на водному об'єкті за межами м. Кам’янка -Бузька.
  58. Про надання погодження на користування мисливськими угіддями.
  59. Про уточнення площі земельної ділянки в с.Батятичі  по вул. Ів.Франка,33.
  60. Про уточнення площі земельної ділянки в с.Батятичі  по вул. Ів.Франка,221.
  61. Про уточнення зміни конфігурації земельної ділянки .
  62. Про погодження щодо включення до переліку земельних ділянок (водних об`єктів),  що виставляються на земельні торги у формі аукціону.
  63. Про внесення змін в рішення сесії міської ради № 13 від 24.05.2018 р.
  64. Про внесення змін в рішення сесії міської ради.
  65. Про припинення права користування земельною ділянкою.
  66. Різне.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано