З Днем Державного Прапора України!

Дата: 23.08.2020 08:00
Кількість переглядів: 709

Фото без описуМабуть немає українця який не знає, що сьогодні, 23  серпня, ми відзначаємо День Державного Прапора України!

У цих двох кольорах, синьому та жовтому, відображена вся багатовікова історія   українського державотворення. Прапор як державна атрибутика є символом соборності й незалежності України

Сьогодні ми знову боремося за нашу землю, за нашу свободу, за право бути українцями у власному домі під синьо-жовтим стягом. Знову і знову ціною крові найкращих синів доводимо, що ми не сателіти радянського режиму який сьогодні уособлює  ворог зі сходу, а вільний та незалежний  народ з власною мовою, державними символами та правом розвиватись в обраному напрямку!

Саме синьо-жовтий прапор піднімають наші захисники на відвойованих в окупанта територіях, саме ним проводжають полеглих воїнів в останній путь.

Наш святий обов’язок берегти і шанувати його та навчати наступні покоління гідно розбудовувати українську державу під синьо-жовтими знаменами, щоб ніхто не зміг знецінити символу незалежності та свободи!

Своїй хаті своя правда і сила і воля! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано