Готуємось до Дня Незалежності разом!

Дата: 21.08.2020 12:54
Кількість переглядів: 701

Фото без описуНапередодні Дня Незалежності ще раз закликаємо усіх жителів нашої ОТГ навести лад на подвір’ях, вулицях біля власних домівок та прибудинкових територіях. Приватним підприємцям, також, слід прибратись біля своїх магазинів та підтримувати там чистоту.

Тільки це не означає, що зібране сміття потрібно викидати на контейнерні майданчики просто неба. По мірі можливості посортуйте та утилізуйте.

При потребі вивозу негабаритного сміття знову додаємо контакти ТОВ "Ековей ВМ" за якими ви можете звернутись і замовити таку послугу: 0504945456, 0325424025!

А про ліквідацію стихійних сміттєзвалищ вчора "сиділи-балакали", а сьогодні на розчищене місце біля контейнерного майданчика навпроти магазину "Підвал" хтось демонстративно виніс купу старих дощок!!! Оцінку таким діям можете зробити самі.

Якщо ви раптом стали свідком, що хтось собі дозволяє так безвідповідально викидати де попало купи власного сміття просто неба, будемо вдячні за будь-яку інформацію.

Давайте не будемо забувати, що любов до Батьківщини не вимірюється кількістю вишиванок і словами, як ми сильно її любимо. Любов до Батьківщини, це повсякденні речі, відповідальність, взаємоповага одне до одного, дотримання законів та загальноприйнятих правил! Тільки так можна бути гідним громадянином своєї держави.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано