Підтримка сільських футбольних команд громади.

Дата: 21.08.2020 10:41
Кількість переглядів: 765

Фото без описуВ рамках реалізації «Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту Кам’янка-Бузької ОТГ на 2019-2020 рік», з метою підтримки сільських команд громади, Відділом освіти, культури, туризму, молоді та спорту Кам'янка-Бузької міської ради (далі- Відділ ОКТМС) було придбано 42 комплекти спортивної форми для футбольних команд Кам’янка-Бузької ОТГ. Свої обновки цього року отримали ФК « Старт» с. Батятичі та ФК «Руда» с. Руда Сілецька. Останні отримали кубок переможця 1 ліги Чемпіонату Кам’янка-Бузького району з футболу у 2019 році.

Протягом періоду реалізації Програми загалом було придбано спортивну форму для 4 футбольних команд громади. Нехай ці маленькі, приємні подарунки стануть стимулом нашим спортсменам і приносять їм тільки перемогу.

Дуже прикро звичайно, що Відділу ОКТМС, цьогоріч, в зв’язку з карантинними обмеженнями, довелось відкласти реалізацію багатьох задуманих планів на невизначений термін (до закінчення пандемії). Не стало виключенням і проведення спортивних заходів на території громади. Але ми ні на хвилину не забуваємо про своїх спортсменів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано