Реалізація проекту "Капітальний ремонт системи теплопостачання ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 ім. Івана Франка".

Дата: 20.08.2020 16:28
Кількість переглядів: 876

Фото без описуНеймовірно радіємо реалізації усіх проектів в нашій громаді, особливо тим, які якісно зможуть покращити життя нашим мешканцям, а в даному випадку учням та педагогічному колективу навчального закладу.

Так, на замовлення Відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Кам'янка-Бузької міської ради ТзОВ «СКМ-Львів» проводить капітальний ремонт системи теплопостачання ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 ім. Івана Франка м. Кам’янка-Бузька.

Система опалення школи функціонує з 70-х років ХХ століття з численними поточними ремонтами й уже давно не забезпечує належний тепловий режим.

У січні 2020 року замовлено виготовлення проектно-кошторисної документації. Попередньо планувалося розпочати роботи зразу після завершення ЗНО (навчальний заклад є пунктом проведення основної та пробної сесій ЗНО), але свої корективи на всіх етапах
виготовлення документації, проходження експертизи, тендеру, проведення ЗНО вніс COVID-19.

За проектом на виконання таких робіт відводиться 3 місяці, але за договором з підрядником вони будуть виконані до 30 вересня і вже з початком опалювального сезону буде проведено пусконалагоджувальні роботи.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано