І ми приймаємо участь в проекті "Поліцейський офіцер громади".

Дата: 06.08.2020 08:45
Кількість переглядів: 666

Фото без описуКам’янка-Бузька ОТГ одна з 23-ох громад Львівщини, які підписали Меморандум про співпрацю з Головним управлінням Національної поліції Львівської області в рамках проекту «Поліцейський офіцер громади».

Цим проектом передбачено, що у кожній ОТГ мають бути свої поліцейські, які постійно перебуватимуть у громаді та забезпечуватимуть там правопорядок.

У поліції пояснюють, що поліцейський офіцер громади буде виконувати функції дільничного офіцера поліції, інспекторів ювенальної превенції та патрульної поліції. Головним його завданням є надавати мешканцям якісні поліцейські послуги, забезпечувати правопорядок на території обслуговування, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати правопорушенням.

Суть цього державницького проекту є вирішення надзвичайно важливого питання – організація безпечного простору для мешканців громад та постійна тісна співпраця між поліцією та людьми. Тому проект "Поліцейський офіцер громади", де поліція та керівництво ОТГ є партнерами, а офіцер звітуватиме про роботу безпосередньо мешканцям, яких бачитиме щодня – має показувати ефективні результати такої співпраці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано