Терцентр після капітального ремонту фасаду.

Дата: 05.08.2020 10:17
Кількість переглядів: 883

Фото без описуЗ радістю хочемо повідомити, про завершення капітального ремонту фасаду Комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Кам'янка-Бузької міської ради.

Дотепер зовнішня сторона будівлі перебувала у вкрай незадовільному стані, відсутність гідроізоляції руйнувала фундамент, останній ремонт фасаду будівлі проводився в липні 1983 року. Через відсутність гідроізоляції та ринв, пошкодженого вимощення, у відремонтованих внутрішніх кімнатах, стіни поглинали вологу, що з часом пошкодило б ремонт та сприяло розмноженню грибка і руйнуванню підлоги.

Проведені роботи, а саме встановлення ринв та водостічних труб, проведення гідроізоляції фундаменту та фасаду сприятиме усуненню вологості стін внутрішніх приміщень.

Міською радою на капітальний ремонт фасаду було виділено та профінансовано 306 тис. грн.

Також, радіємо, що місцеві підприємці не залишаються осторонь і при можливості допомагають. Так хочемо подякувати Стельмах Наталі, за подаровану терцентру лавочку, для зручності перебування осіб похилого віку на прибудинковій території закладу.

Тепер працівники терцентру зможуть надавати послуги малозахищеним громадянам в комфортних, безпечних для здоров'я, умовах.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано