Збережемо пам'ять про нашого захисника і Героя!

Дата: 28.07.2020 14:07
Кількість переглядів: 743

Фото без описуЗа повідомленням старости Батятицького старостинського округу Ольги Браташ, у цю суботу, 1 серпня 2020 року о 9 год в Церкві Святого Юрія Побідоносця в с. Батятичі відбудеться Служба Божа вшанування пам'яті Героя України Курочки Андрія Євгеновича.

Свіжими в нашій пам'яті ще є спогади, як 7 серпня 2014 року Кам’янеччина прощалася із Героєм України, який загинув на Луганщині.

Курочка Андрій Євгенович народився у селі Батятичі, проживав у місті Кам’янка-Бузька, був вбитий в ході російсько-української війни від кульового поранення в с.Мар’янівка Старобешівського району Донецької області у віці 38 років. У нього залишилася донька, дружина, батьки та брат.

Андрій гідно і чесно захищав свою Батьківщину та загинув як Герой від кулі снайпера, не тікав за кордон, не прагнув уникнути військової служби, а як справжній захисник своєї держави пішов боронити свій дім від ворога .

Нагороджений орденом «За мужність III ступеня» (посмертно) Указом Президента України № 311/2015 від 4 червня 2015 року за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі.

Хто має час та можливість просимо доєднатися до спільної молитви за загиблого Воїна та вшанувати його пам'ять.
Збережемо пам'ять про нашого захисника і Героя!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано