Питання купівлі власного житла для дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування, в нашій громаді! 

Дата: 24.07.2020 10:45
Кількість переглядів: 758

Фото без описуВчора відбулося засідання комісії з питань формування потреби в субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа у Кам’янка-Бузькій ОТГ.

В ході засідання було сформовано потребу в субвенції на виплату грошової компенсації для придбання житла дітям, згідно Порядку та умов затверджених постановою КМУ від 15.11.2017 р. №877, а також затверджено список дітей, які перебувають на квартирному обліку, для виплати даної грошової компенсації.

Відповідно до п.13 Порядку та умов, право на утримання грошової компенсації мають 4 дітей, віком від 16 до 23 років, в тому числі 1 дитина, яка досягла 23-річного віку протягом поточного року, а обсяг грошової компенсації на 1 особу складає 399,56 тис.грн.

Надіємось, обласна комісія Служби у справах дітей Львівської ОДА прийме позитивне рішення на задоволення потреби в субвенції та виплаті компенсації 4-ом дітям з нашої громади, які зможуть отримати свою нову власну домівку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано