До уваги батьків! Медичний огляд школярів

Дата: 14.07.2020 16:06
Кількість переглядів: 784

Адміністрація КНП «ЦПМСД Кам’янка-Бузької міської ради» інформує, що проходження медичних профілактичних оглядів дошкільнят та дітей шкільного віку під час карантину, будуть проводитися з обмеженнями.
Для отримання довідок форми № 086-1/о, та форми № 095/о необхідно записатися на прийом, де дитина буде оглянута лікарем, з яким укладена декларація, проведена проба Руф’є (дітям шкільного віку), виміряні антропометричні дані.
Огляд вузьких спеціалістів (окуліст, хірург, оториноларинголог тощо) проводиться при необхідності, або за бажанням батьків.
Якщо дитина обстежувалась у будь-яких спеціалістів обласного рівня, то обов’язково мати зі собою відповідні медичні висновки.
Усі інші висновки для встановлення групи здоров’я та фізкультурної групи будуть призначатися на основі минулорічного медичного огляду.
УВАГА!!! Згідно наказу Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», статті 15 та епідеміологічної ситуації в країні – діти, у яких відсутні будь-які профілактичні щеплення (згідно календаря щеплень МОЗ України), без вагомих на це причин, будуть недопущені у шкільні та дошкільні заклади!Світлина від КНП "Центр ПМСД" Кам'янка-Бузької міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано