Інформація по Кам'янка-Бузькій ОТГ станом на 07.07.2020р.

Дата: 07.07.2020 12:27
Кількість переглядів: 723

Актуальна інформація по COVID-19 по Кам'янка-Бузькій ОТГ станом на 07.07.2020 року. В інфографіці вказані тільки лабораторно підтверджені випадки!

Дані по ОТГ на даний час можуть бути ще не синхронізовані з даними ЛОДА та обласного лабораторного центру, тому наперед повідомляємо про можливу розбіжність в кількості зареєстрованих випадків по ОТГ та району!

Офіційна інформація з сайту Львівського обласного лабораторного центру МОЗ: http://www.ses.lviv.ua/

Сайту Львівської ОДА: https://loda.gov.ua/news

Також, на офіційній сторінці Кам'янка-Бузька ЦРЛ / Central District Hospital, яка здійснює прийом хворих з підозрою та підтвердженими випадками COVID-19, кожен день оновлюється інформація, яку можна подивитись за посиланням: https://www.facebook.com/170123620266065/

Окрім того, інформацію по мешканцях громади отримуємо від сімейних лікарів КНП "ЦПМСД Кам'янка-Бузької міської ради".

Інформація щодо кількості активних випадків COVID-19 на 100 тис. населення станом на 03 липня 2020 року (поділ країн на червону та зелену зони): https://moz.gov.ua/uploads/4/24813-24802_informacia_po_aktivnih_na_100_tis_na_03_lipna_1.pdf

Оскільки зараз окрім ПЛР - тестування в лабораторних центрах проводять ще тестування ІФА методом, результати якого, навіть при підтвердженні хвороби COVID-19, не завжди включають в загальну статистику захворюваності з ПЛР- тестуванням,то дані по зареєстрованих випадках з деяких джерел можуть різнитися.

У зв'язку із зростанням показника інцидентності у Львівській області, просимо ретельно дотримуватись усіх карантинних заходів безпеки, та у разі виникнення симптомів типових для коронавірусної інфекції, в телефонному режимі звернутись до свого сімейного лікаря.

За наявності нової інформації, будемо повідомляти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано