Звіт поліцейського офіцера громади за пророблену роботу.

Дата: 02.07.2020 16:13
Кількість переглядів: 2579

Фото без описуЗвіт дільничного офіцера поліції про стан охорони громадського правопорядку  і боротьби зі злочинністю  на території  м.Кам’янка-Бузька.

На обслуговуваній дільниці м.Кам’янка-Бузька згідно робочого плану проводиться робота по розкриттю злочинів, які вчинені або готуються та попередження злочинів, притягнення винних осіб до відповідальності згідно чинного законодавства України, усуненню причин та умов, які призводять до вчинення правопорушень. Здійснюється розгляд скарг, заяв та повідомлень про кримінальні та інші правопорушення. Усі звернення, отримані під час прийому громадян, реєструються відповідно до Інструкції про порядок ведення єдиного обліку в органах поліції заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події, затвердженої наказом МВС від 06.11.2015 року №1377. В період з 01.01. 2020 по 01.07.2020 складено 83 протоколи про адміністративне правопорушення та розкрито 6 злочинів.

Проводиться профілактична робота та робота по упорядкуванні закладів  де дозволено продаж спиртного, так як дані заклади відвідують як неповнолітні, так і малолітні особи, особливо в нічний час, профілактика правопорушень пов’язаних із вчиненням домашнього насильства, проводиться індивідуально – профілактична робота з особами, які перебувають  під адміністративним наглядом у формі проведення профілактичних бесід про неприпустимість протиправної поведінки, роз’яснення наслідків протиправної поведінки, застосування заходів адміністративної чи кримінальної відповідальності.

На даний час на території м.Камянка-Бузька під адміністративним наглядом перебувають дві особи, з якими проводиться  індивідуально-профілактична робота, спрямована на їх виправлення та перевиховання. В процесі індивідуальної профілактики безпосередній вплив здійснюється не лише на адмін наглядову особу, а й на її найближче оточення з метою недопущення злочину і формування законослухняної поведінки, внаслідок порушення правил адмін нагляду до даних осіб застосовуються методи примусу у формах застосування заходів адміністративної відповідальності, продовження терміну адміністративного нагляду, збільшення обсягу обмежень піднаглядному.

Слід відмітити, що основними завданнями є заходи по профілактиці правопорушень, охороні публічного порядку і забезпечення громадської безпеки, боротьбі зі злочинністю, пияцтвом, наркоманією, роботі з особами, які допускають правопорушення у сфері сімейно-побутових відносин, неповнолітніми правопорушниками, батьками та особами, що їх замінюють, які негативно впливають на виховання дітей.

Основними проблемами на території обслуговування є поведінка молоді в громадських місцях, алкоголізм серед населення, а також проблемні сім’ї, у зв’язку з чим проводилась превентивна робота серед учнів загальноосвітнього навчального закладу, населення з метою формування у свідомості людей, особливо молоді, правової культури, негативного ставлення до суспільно - небезпечних явищ.     

В основу нового підходу до діяльності поліції покладена теза «влада поліції надається згідно із законом населенням та для населення». Вона передбачає, що поліцейська діяльність має здійснюватися відповідно до потреб населення та на основі партнерських відносин з ним. Поліція працює з метою розв’язання соціальних проблем (філософія community policing). Реалізація такого підходу передбачає залучення місцевого населення, підтримку особистих контактів, обмін думками з населенням стосовно проблем громади. Рівень довіри населення до поліції є основним критерієм ефективності діяльності органів і підрозділів поліції.

 

ДОП СППП Кам’янка-Бузького ВП

ГУНП у Львівській області

ст. лейтенант поліції                                                                                 Руслана ВОВК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано