Вітаємо з Днем Конституції України!

Дата: 28.06.2020 08:46
Кількість переглядів: 598

Фото без опису28 червня 1996 року, після довгих політичних баталій, в Україні було прийнято Основний закон – Конституцію! Це ознаменувало фундаментальне закріплення нашої незалежності, навіки закарбувало волю українського народу жити у власній суверенній, соборній державі, в якій саме Конституція мала б стояти на сторожі прав і свобод людини-громадянина та бути визначальним чинником забезпечення державного суверенітету України, консолідації суспільства, створення належних умов для самореалізації особистості.

Протягом всього існування незалежної України було багато намагань знищити та нівелювати правові догми, які є визначальними для нас та нашої держави.

Ми і до сьогодні постійно намагаємось відстояти верховенство права і рівність перед Законом, довести що єдина державна мова - українська, захищаємо наші кордони від ворога , бо вони є непорушні і ніхто не може зазіхати на сувернітет нашої держави.

Ворог не спить і робить все для знищення нашої Батьківщини на всіх напрямках: політичному, військовому, економічному, інформаційному. Нам цілеспрямовано насаджують недолугих провідників і агресивно-некомпетентних політиків, які замість гарантування Конституції і розбудови Держави роблять все для її знищення, а олігархічні клани настільки глибоко вкорінились, що заради власного збагачення готові звести народ в прірву.

І як би це не було очевидно, але ми зобов’язані використовувати наше виборче право відповідально і усвідомлено, щоб до влади приходили не злочинці, повні профани, популісти чи цілковиті вороги нашої Держави, а компетентні і патріотично налаштовані державотворці!

Сьогодні ми знову відстоюємо нашу Конституцію, бо тільки так Держава зможе йти шляхом поступу.

Дотримуймось Законів та поважаймо права і свободи один одного!

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано