Міський голова привітав медиків з професійним святом.

Дата: 19.06.2020 14:56
Кількість переглядів: 868

Фото без описуВже стало доброю традицією, в День медичного працівника, кожного року, висловлювати слова щирої вдячності та поваги за професіоналізм, самовідданість та щоденну наполегливу, нелегку працю представникам медичної сфери КНП "Центр ПМСД" Кам'янка-Бузької міської ради.

З вітальним словом до своїх колег звернулась головний лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги - Юлія Давидович. Вона відзначила здобуті протягом року досягнення, висловила слова подяки трудовому колективу за згуртованість у досягненні поставлених цілей та вручила кращим медичним працівникам грамоти та подяки.

Зі словами вдячності до працівників нашої амбулаторії звернувся і Кам’янка-Бузький міський голова Олег Омелян. В своїй невеличкій вітальній промові Олег Ярославович відзначив з якою небезпекою кожного дня доводиться стикатися медичним працівникам первинки і як самовіддано та жертовно вони несуть свою службу.

Після чого, разом з секретарем ради Володимиром Буселем вручив медикам подяки за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток і надання первинної медичної допомоги населенню, працьовитість і відповідальність та з нагоди професійного свята Дня медичного працівника.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано