Вітаємо Мелащук Анастасію Федорівну з 101-м роком з дня народження!

Дата: 12.06.2020 09:59
Кількість переглядів: 803

Фото без описуКам’янка-Бузька міська рада вітає з Днем народження жительку міста Кам’янка-Бузька - Мелащук Анастасію Федорівну. Цими днями цій неймовірній жінці виповнився 101 рік!

Сто один рік для світу – маленька крихта у просторі часу, сто один рік для людини – майже вічність. Важко описати одним словом таке довге життя, бо воно – як книжка, яку б гортати і гортати, читати і читати.

Незважаючи на поважний вік, Анастасія Федорівна живе і обслуговує себе сама, опікуються нею діти, які їй допомагають при будь-якій потребі. Окрім того має чудову пам’ять і любить поговорити на різні теми.

Анастасія Федорівна, попри те що була свідком і учасником багатьох історичних подій які повністю міняли її звичний уклад життя, залишилася сильною людиною, яка вміє радіти життю і філософськи ставиться до всіх мінливостей долі, знаходячи в них масу плюсів і приводів для радості.

Зичимо довгожительці міцного здоров’я, родинного затишку і душевного спокою. Миру, добробуту, уваги і поваги від дітей, внуків та правнуків. Нехай Господь благословить великими милостями і дарує ще многих і благих літ життя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано