Вшанування пам'яті Січових стрільців Кам'янеччини.

Дата: 08.06.2020 14:30
Кількість переглядів: 717

Фото без описуСьогодні, в другий день Зелених свят, всечесними отцями нашої громади було відслужено панахиду на могилі Січових стрільців в с.Забужжя, а керівництвом Кам’янка-Бузької громади та Кам’янка-Бузької РДА,в знак пошани та пам’яті, покладено квіти.

Щороку в цю пору ми з вдячністю згадуємо і вшановуємо тих, хто поліг в боротьбі за незалежність України, за нашу свободу.

Навіть через роки та десятиліття Стрілецька слава не минає. Вона навіки викарбувана в пам‘яті нашого багатостраждального народу, а пам‘ять людська невмируща.

За можливість поминати наших героїв сьогодні ми щиро вдячні українській громадськості Кам’янеччини, які свято берегли пам’ять про Січових Стрільців до війни, а також членам товариства української мови ім. Тараса Шевченка, що в 90-х роках відновили стрілецьку могилу після того, як її було зруйновано комуністичним режимом.

Тому ніколи не забуваймо стежки до могили наших Січових стрільців, того символу волі і геройської слави українців, які віддали своє життя за те щоб ми жили у вільній Незалежній Державі!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано