Оголошення ! 25 червня 2020 року о 14.00 год. відбудеться засідання XXХ сесії Кам’янка-Бузької міської ради VII демократичного скликання. На сесію запрошуються: депутати всіх рівнів, керівники підприємств, установ, організацій, громадяни.

Дата: 05.06.2020 20:46
Кількість переглядів: 605

Фото без опису25 червня  2020 року о 14.00 год. відбудеться  засідання XXX  сесії Кам’янка-Бузької міської ради  VІІ демократичного скликання.

На сесію запрошуються: депутати всіх рівнів, керівники підприємств, установ, організацій, громадяни.

 

На порядок денний сесії виносяться такі питання:

 

  1. Про внесення змін до рішення сесії міської ради №25 від 17.12.2019 р. «Про місцевий бюджет Кам'янка-Бузької міської ради на 2020 рік».

  2. Про виконання міського бюджету  за 1 квартал 2020 року.

  3. Про затвердження розпоряджень міського голови та рішень виконавчого комітету.

  4. Про місцеві податки  і збори на території Кам’янка-Бузької міської ради на 2021 рік.

  5. Про затвердження Програми фінансової підтримки Червоноградського управління головного управління ДПС у Львівській області на 2020 рік.

  6. Про затвердження Програми надання шефської допомоги військовій частині А1463 на 2020рік.

  7. Про затвердження Програми фінансової підтримки управління соціального захисту населення Кам’янка–Бузької районної державної адміністрації на 2020 рік.

  8. Про затвердження програми фінансової підтримки комунального підприємства «Кам’янкаводоканал»Кам’янка-Бузької міської ради на 2020 рік.

  9. Про затвердження правил візуалізації бренду громади.

  10. Про внесення змін до рішення міської ради  №7 від 14.05.2020 «Про затвердження Переліку адміністративних послуг, що надаються через/та Центр надання адміністративних послуг Кам’янка-Бузької міської ради».

  11. Про затвердження положення  про тендерний Комітет Кам’янка-Бузької міської ради.

  12. Про перейменування та затвердження статуту Кам’янка-Бузької мистецької школи в новій редакції.

  13. Про внесення змін до рішення Кам’янка-Бузькоїміської ради від 27.02.2020 № 17.

  14. Про передачу майна та матеріальних  запасів на баланс КП «Кам’янкаводоканал».

  15. Про надання дозволу на внесення змін в детальний план території.

  16. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд.

  17. Про дозвіл на розробку детального плану території для влаштування автомийки в м. Кам’янка-Бузька по вул. Федьковича 91.

  18. Про дозвіл на розробку детального плану території для будівництва і обслугову-вання жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)в с. Батятичі   по вул. Липниківська.

  19. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

  20. Про надання дозволу на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу  .

  21. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

  22. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення садівництва.

  23. Про  надання дозволу на розроблення технічної  документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки (кадастровий номер земельної ділянки 4622180800:05:000:0227).

  24. Про висловлення позиції щодо можливості надання дозволу на розроблення проєкту відведення земельної ділянки для ведення садівництва.

  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки на місцевості для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

  26. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти .

  27. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилогобудинку, господарських будівель і споруд(присадибна ділянка).

  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на місцевості для обслуговування житлового будинку госпо-дарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

  29. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва.

  30. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

  31. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу.

  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки – Парк імені Т.Г.Шевченка в м. Кам’янка-Бузька.

  33. Про продаж права оренди земельної ділянки на земельних торгах (аукціоні) в с. Гайок по вул. Гайківська(кадастровий номер земельної ділянки 4622184900:02:002:0038).

  34. Про уточнення конфігурації земельної ділянки.

  35. Про уточнення площі земельної ділянки гр. Воляника М.Т.

  36. Про уточнення площі земельної ділянки гр. Лиса Я.М.

  37. Про уточнення площі земельної ділянки гр.  Гринихи А.Б.

  38. Про уточнення площі земельної ділянки гр.  Гринихи В.Б.

  39. Про уточнення площі земельної ділянки гр. Гринихи А.Б.  голови ФГ «Нива».

  40. Про уточнення площі земельної ділянки в с.Мазярка  по вул. Шкільна 16.

  41. Про уточнення площі земельної ділянки гр. Воляник О.Г.

  42. Про затвердження графіку роботи Центру надання адміністративних послуг Кам’янка-Бузької міської  ради.

  43. Про внесення змін до Програми забезпечення медикаментами та виробами медичного призначення  пільгової категорії населення Кам’янка-Бузької об'єднаної територіальної громади на 2020 рік

  44. Про внесення змін в рішення Кам’янка-Бузької міської ради від 17.12.2019 року №23«Про затвердження Програми здійснення внесків Кам’янка-Бузькою міською радою до статутного капіталу КП «Кам’янкаводоканал» на 2020 рік

  45. Про внесення змін у рішення Кам’янка-Бузької  міської ради №     від 14.05.2020 р. «Про внесення змін у рішення Кам'янка-Бузької міської ради від 27.06.2019р. №8 «Про встановлення місцевих податків та зборів на 2020 рік»

  46. Різне.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано