Впорядкування зелених насаджень в паркових зонах.

Дата: 05.06.2020 09:28
Кількість переглядів: 658

Фото без описуОстанні кілька років міська рада практикувала формування крон дерев які ростуть в паркових зонах та на території міста, тим самим зменшуючи популяцію ворон в дитячому парку, сквері Героїв небесної сотні( біля кінотеатру) та вибірково по місту.

Пам’ятаємо скільки критики було в нашу сторону за підрізання дерев, проте зараз добре видно результат нашої роботи: дерева з правильно сформованими кронами мають гарний вигляд, гілля сильно не розростається, не створює різних аварійних ситуацій і ворон стало менше. Хоча псевдо-активісти і досі не дають до кінця завершити впорядкування паркових зон, при тому не пропонуючи ніякої альтернативи.

Іншим випадком є «Чорний парк». Міською радою було проведено реконструкцію пішохідної зони парку і неодноразово розглядалось питання формування крон дерев та зменшення популяції ворон. Відстріл птахів і збивання гнізд є забороненими та антигуманними.

Оскільки «Чорний парк» є Парком-пам'яткою садово-паркового мистецтва — і відноситься до заповідних об'єктів які охороняються Законом України як природно-заповідний фонд держави, міська рада самовільно не може здійснювати ніяких робіт відносно підрізання дерев.

Для вирішення проблеми, нами було направлене звернення до Державної екологічної інспекції, про надання дозволу на формування крон дерев в «Чорному парку». Такі кроки, на нашу думку, допоможуть привести зелені насадження до безпечного стану та зменшити популяцію ворон. Очікуємо на відповідь.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано