Робота комісії опіки та піклування Кам’янка-Бузької міської ради.

Дата: 03.06.2020 15:07
Кількість переглядів: 1258

Фото без описуНещодавно ми відзначали День захисту дітей і наголошували на тому, що усі діти мають право на щасливе і гідне дитинство та найбільше потребують нашого захисту і опіки!

Вчора засідала комісія опіки та піклування Кам’янка-Бузької міської ради, на якій розглядалися питання щодо опікунства над дітьми в деяких проблемних сім’ях.

Прикро визнавати, що досить часто батьки в таких сім’ях настільки незацікавлені в вихованні своїх дітей, що доводять їх до жахливих умов утримання, застосовують фізичне та психологічне насильство, яке в подальшому дуже негативно впливає на їхнє формування особистості. Для будь-якої дитини, сам факт, що ти непотрібний своїм батькам є надзвичайно травматичним.

І хоч соціальні служби постійно здійснюють інспектування побутових умов в сім’ях які опинились в складних життєвих умовах, проводять роз’яснювальну роботу серед батьків, бувають випадки, що батьки добровільно відмовляються від власних дітей.

Нічого не можемо з цим вдіяти, проте маємо надію, що призначені опікуни зможуть забезпечити діткам належні умови проживання та не обділять їх найнеобхіднішим – своєю любов’ю.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано