Вітаємо з Міжнародним Днем захисту дітей!

Дата: 01.06.2020 11:50
Кількість переглядів: 498

Фото без описуСьогодні, з початком літа, ми святкуємо Міжнародний день захисту дітей! Бо що може бути дорожчим? Звичайно діти - наше майбутнє!


Цей день був започаткований Організацією Об'єднаних Націй у 1954 році і має на меті сприяти добробуту дітей у всьому світі. Тому в 1959 році Генеральна Асамблея прийняла Декларацію прав дитини, а в 1989 році - Конвенцію про права дитини.


Зі створенням Міжнародного дня захисту дітей, світ визнає що діти, незалежно від раси, кольору шкіри, статі, релігії та національного чи соціального походження, мають право на прихильність, любов, розуміння, здорову їжу, медичну допомогу, безкоштовну освіту, виховання в умовах миру і братерства та захист від усіх форми експлуатації.


В наш час ми бачимо тенденцію, що у світі діти демонструють нам свою силу і лідерські якості, вміють відстоювати свою позицію. Проте, нам слід ніколи не забувати, що вони як ніхто інший, найбільше потребують нашого захисту і опіки! Любіть своїх дітей, радійте їхнім успіхам, підтримуйте, допомагайте на життєвому шляху та оберігайте від усіх небезпек!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано