Знову повертаємося до питання роботи ярмарку під час карантину.

Дата: 25.05.2020 16:15
Кількість переглядів: 690

Нагадуємо, промисловий ринок «ТОР» працює з 15 травня, а вулична торгівля по вулиці Тютюнника –ЗАБОРОНЕНА!

Сьогодні відбулась робоча зустріч з керівництвом громади, на чолі з міським головою Фото без описуОлегом Омеляном, та представниками місцевого бізнесу, поліції, Держпродспоживслужби,  депутатом міської ради, директором ПП «ТОР» і керівником КП «Камянкаводоканал».

Звичайно найголовнішими були питання щодо можливості відновлення ярмаркової торгівлі під час карантину, роботи продовольчого та промислового ринків.

Ярмаркова торгівля ще не дозволена Кабінетом Міністрів, оскільки неможливо створити відповідні умови, які б відповідали усім карантинним вимогам. З часом все одно доведеться переходити на території офіційних ринків, щоб не блокувати проїзд по вулиці Тютюнника і мати можливість торгувати кожен день.

Неодноразово поліція району зверталась до нас з вимогою перенести торгівлю з дороги по вул.Тютюнника, оскільки це є порушенням правил дорожнього руху та створює загрозу життю мешканців міста.

Якщо Кабміном буде дозволено проведення ярмарків, то міська рада буде розглядати можливість тимчасової торгівлі по вул. Тютюнника, яка буде дозволена лише до початку будівництва нового ринку продтоварів!

Сьогодні керівництвом міської ради було запропоновано підприємцям єдину дозволену, на даний час, альтернативу, перейти на торгові місця промислового ринку «ТОР». Як повідомила директор даного підприємства, зараз є вільними близько 70 торгових місць призначених для реалізації одягу/взуття, 12 місць вже надано торговцям, які звернулись до неї раніше, ще 12 заброньовано.

Просимо не створювати непотрібних спекуляцій на даній темі.  А для  бронювання торгових місць на ПП «ТОР» звертатись до Мар’яни Чипчар за тел. 0677266572.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано