Відкриття садочків в громаді відтерміновується до 29 травня!

Дата: 22.05.2020 19:58
Кількість переглядів: 651

Фото без описуШановні мешканці громади! Нещодавно Урядом було анонсовано перехід до адаптивного карантину, який передбачає поетапне пом'якшення карантинних обмежень, це включало і відкриття дошкільних навчальних закладів.

Кам’янка-Бузькою міською радою було проведено усі необхідні приготування, відповідно до «Тимчасових рекомендацій» головного санітарного лікаря МОЗ України (забезпечення садочків засобами захисту, безконтактними інфрачервоними термометрами, антисептиками та ін.) Садочки нашої громади, на даний час, готові до прийому дошкільнят в будь-який час.

Проте, згідно рішення Львівської обласної комісії ТЕБ і НС, позачергове засідання якої відбулося сьогодні, на території Львівської області другий етап послаблення карантину відтерміновується до 29 травня, оскільки статистика Львівщини свідчить лише про приріст захворюваності на COVID-19. Детальніше за посиланням: https://loda.gov.ua/news?id=51526

Тому чекаємо на покращення епідеміологічноі? ситуаціі? в області, що дозволить продовжити впровадження адаптивного карантину і відкриття дошкільних навчальних закладів, в тому числі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано