Привітання з Днем матері!

Дата: 10.05.2020 08:37
Кількість переглядів: 577

Фото без описуМама - скільки спогадів і тепла береже в собі це чарівне слово. Воно про найближчу, найдобрішу і наймилішу людину у світі. Саме образ матері, її сердечне тепло та ласка для кожної людини назавжди залишаються найдорожчими святинями, що втілюють моральні чесноти, самовідданість, уособлюють незрадливість і самопожертву, символізують життя, родинне тепло і всеперемагаючу любов.

Любов матері супроводжує нас з найпершої миті на цій землі, з моменту нашого зачаття. Ми виростаємо, їдемо з рідного дому, створюємо власні сім’ї і народжуємо своїх дітей, проте навіть на краю землі ми пам’ятаємо, що десь далеко чекають нас теплі мамині руки і ласкаві очі.

Традиційно в кожну другу неділю травня українські родини відзначають День Матері. Це свято особливе, сповнене щирого почуття любові, глибокої вдячності і безмежної шани до жінки-матері, адже материнство – це дар Божий, вічне джерело людського буття, основа сім’ї і роду.

Найдорожчі матусі, сьогодні ми хочемо побажати Вам міцного здоров’я, достатку, впевненості у завтрашньому дні, нехай труднощі обходять Вас стороною і лиш сімейний затишок та гармонія оточують Вас повсякчас. Нехай посмішка на Ваших обличчях частіше сяє, а очі ніколи не бачать сліз!

З повагою, міський голова Олег Омелян та колектив міської ради!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано