За повідомленням Кабміну, для Food-бізнесу розроблено методичні рекомендації щодо запобігання поширенню COVID-19 на виробництві.

Дата: 07.05.2020 10:12
Кількість переглядів: 452

Фото без описуЦі рекомендації не є нормативно-правовим актом і не мають обов’язковий характер, проте покликані надати виробникам і харчовим підприємствам більше інформації щодо їх можливих дій в умовах поширення COVID-19.

Зокрема, Методичні рекомендації містять:

  •  інформацію про хворобу COVID-19;
  •  симптоми і шляхи інфікування;
  •  гігієну, профілактичні санітарні і протиепідемічні заходи;
  •  порядок здійснення заходів з недопущення порушень в роботі та/або тимчасового зупинення виробничих потужностей;
  •  додаткові заходи для підтримки цілісності харчових ланцюгів і забезпечення безперебійного постачання безпечних харчових продуктів кінцевим споживачам;
  •  зразок декларації, заповнення якої є обов’язковим для потрапляння на територію оператора потужності;
  •  орієнтовний перелік заходів із забезпечення біологічної безпеки та інше.

З документом можна ознайомитися за посиланням


« повернутися

Код для вставки на сайт

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано