Робота ринку продтоварів - про це можна говорити вічно!

Дата: 10.04.2020 15:35
Кількість переглядів: 457

Фото без описуЗнову провокатори поширюють неправдиву інформацію, через що у мешканців громади виникають претензії, щодо відсутності під час карантину ринку продтоварів.

Розуміємо, що всі звикли купляти домашні молочні та с/г продукти на ринку, підтримуючи тим самим фінансово наших торговців та підприємців. Зрозуміло декому важко тимчасово відмовитись від звички купувати продукти на ринку і це нормально. Проте не слід забувати, що це вимушені заходи безпеки на час боротьби з коронавірусом.

Вкотре хочемо наголосити, що в умовах карантинних заходів безпеки на території, що відведена під ринок, торгівля продовольчими товарами здійснюватись не може і є забороненою!!!!

До того ж, представник групи торговців, Роман Олексевич, знову подав позов до суду на орендаря земельної ділянки де мав би бути продуктовий ринок. Через такі дії, будівництво ринку продтоварів, далі  переноситься на невизначений термін.

Тому маємо, те що маємо.

І заздалегідь, з метою припинення поширення неправдивих чуток, хочемо повідомити, що після закінчення карантину і з відновленням роботи громадського транспорту по міжміських маршрутах, торгівля по вулиці Тютюнника буде відновлена. А спорудження нового продовольчого ринку буде можливе тільки по завершенні судової тяганини торговців з орендарем.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано