І знову про продуктовий ринок!

Дата: 03.04.2020 14:17
Кількість переглядів: 1150

Фото без описуСьогодні Кам'янка-Бузький міський голова Олег Омелян мав зустріч з окремими торговцями с/г та молочною продукцією, які найбільше потерпають від відсутності продуктового ринку. Люди з розумінням відносяться до ситуації яка склалась. Наразі обдумуємо всі можливі варіанти вирішення їхньої проблеми.

Проте знову активізувались провокатори, які маніпулюють темою відкриття продуктового ринку в м.Кам’янка - Бузька під час карантину.

Постановою головного державного санітарного лікаря чітко прописані вимоги, коли органи місцевого самоврядування можуть дозволити відкрити ринок у разі, якщо немає інших можливостей купувати продукти харчування населенню, яке проживає на тій чи іншій території:

  • це має бути ринок харчових продуктів;
  •  на ринку можуть знаходитись не більше одного відвідувача на 20 кв. м торгівельної площі;
  •  відстань між покупцями в чергах має бути не менш ніж 1,5 метри;
  • торговці та покупці повинні мати на собі засоби індивідуального захисту;
  •  для ринків вихідного дня відстань між місцями торгівлі має становити не менше ніж 3 метри.

Ще раз нагадуємо, продуктового ринку, який би відповідав усім необхідним санітарним вимогам в м. Кам’янка-Бузька НЕМАЄ!, завдяки окремій групі підприємців, які уповноважили громадянина Олексевича Романа судитись з орендарем території на якій здійснюється торгівля ( про це ми вже неодноразово писали).

В умовах, які склались на сьогоднішній день, забезпечити всі безпекові заходи, щодо торгівлі на продуктовому ринку – НЕМОЖЛИВО!

Тому досить спекулювати на цій темі!

Ми розуміємо, що нелегкий зараз час, проте і в таких умовах можна знайти альтернативу.

В час інтернету, підприємці можуть організувати онлайн –майданчик для торгівлі через соціальні мережі і здійснювати доставку своїх продуктів покупцям, знову ж таки з дотриманням всіх необхідних вимог, щодо заходів індивідуального захисту.

Додаємо фото реального стану території на якій здійснюється торгівля і чи можна там продавати продукти в умовах карантину та надзвичайної ситуації???

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано