Оновлення інформації по Кам’янка-Бузькій ОТГ станом на 23.03.2020 року.

Дата: 23.03.2020 16:23
Кількість переглядів: 470

Фото без описуЗ початку запровадження карантину, на території нашої громади,   до сімейних лікарів звернулось 39 людей, які прибули з-за кордону, вони знаходяться на постійному зв’язку з своїми сімейними лікарями  і перебувають на самоізоляції.

За останні дні зафіксовано три випадки з підозрою на коронавірусну інфекцію.

По одному з хворих, який звернувся 12.03.2020  року до лікаря, результат виявився негативний, тобто коронавірусу в нього не виявлено. По інших двох, результати лабораторних тестів ще не отримані з м.Київ. Обидва хворих зараз перебувають на ізоляції в лікарні у м.Львів.  Намагаємося відслідковувати тих хто був з ними в контакті.

Знову і знову звертаємо вашу увагу на те, що усі хто повернувся з країн, де підтверджені випадки коронавірусу SARS-CoV-2:

  • не йдіть особисто, а в телефонному режимі повідомте свого сімейного лікаря про повернення та повідомляйте про свій стан щоденно;
  • самоізолюйтеся на 14 днів з моменту приїзду!!!
  • в жодному разі не йдіть в поліклініку при погіршенні стану здоров’я, а повідомте свого лікаря або телефонуйте 103 і розкажіть про симптоми, які у вас з’явилися, а також наголосіть, що ви повернулись недавно із-за кордону!!!
  • не йдіть в магазини та ринки, в заклади громадського харчування (бари, кафе, ресторани) і клуби;
  • обмежте особисті контакти з іншими людьми.

Якщо ви знаєте людей, які повернулись з-за кордону і не дотримуються самоізоляції, будь ласка в терміновому порядку повідомте про місцезнаходження цієї людини своєму сімейному лікарю, телефонуйте в приймальню міської ради 03254-24596  або  в поліцію за номером 102!

??Також просимо дотримуватись усіх карантинних заходів безпеки, про які вже неодноразово повідомлялось. Будемо звертатись до правоохоронних органів, щоб посилили патрулювання на території громаді і притягували до відповідальності порушників карантину.??


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано